Harici sabit diskim Windows’ta görünüyor, ancak açamıyorum veya içindeki hiçbir dosyaya erişemiyorum. Güvenli olmayan bir şekilde bağlantısı kesildikten sonra bozulmuş olabilir ve durumu daha da kötüleştirmeden sürücüyü nasıl onaracağımı veya verilerimi nasıl kurtaracağımı anlamak için yardıma ihtiyacım var.
Sürücü hâlâ Disk Yönetimi’nde görünüyorsa ve kapasite doğru görünüyorsa, bu iyiye işarettir. Bu, sürücünün sağlıklı olduğunu kanıtlamaz, ancak genellikle Windows’un donanımı hâlâ görebildiği anlamına gelir. Sert bir çökmeden sonra sorun çoğu zaman dosyaların gerçekten kaybolması değil, dosya sistemi veya bölüm verilerinin bozulmasıdır.
Hemen düzeltmeye çalışmaktan kaçınırdım. Biçimlendirmeyin, henüz CHKDSK çalıştırmayın, üzerine yeni bir şey kopyalamayın ve geri gelir umuduyla tekrar tekrar yeniden başlatmayın. Bu tür düzeltmeler sürücüdeki verileri değiştirebilir ve yanlış şey değişirse kurtarma daha da zorlaşabilir.
Daha güvenli sıralama şudur:
- Disk Yönetimi’ni kontrol edin ve sürücünün doğru boyutta göründüğünü doğrulayın.
- Harici ise başka bir USB kablosu, USB bağlantı noktası veya başka bir bilgisayar deneyin.
- Önce önem verdiğiniz dosyaları kurtarın.
- Dosyalar güvenli bir yerde olduktan sonra sürücüyü onarın veya biçimlendirin.
Kurtarma için, Disk Drill denemeye değerdir çünkü taramadan önce HDD’nin tam bir imajını oluşturabilir. Bu, sürücü kararsızsa önemlidir çünkü bir imajı taramak, orijinal diski tekrar tekrar zorlamaktan daha güvenlidir.
Temel iş akışı şöyle olurdu:
- Disk Drill’i bozuk olan sürücüye değil, farklı bir sürücüye kurun.
- Sorunlu HDD’nin tam bir imajını oluşturun.
- İmajı Disk Drill içinde açın.
- Universal Scan çalıştırın.
- Bulduklarını önizleyin.
- Dosyaları başka, sağlıklı bir sürücüye kurtarın.
Önizleme kısmı kullanışlıdır çünkü fotoğraflarınızın, videolarınızın, belgelerinizin vb. gerçekten okunabilir olup olmadığını her şeyi kurtarmaya zaman harcamadan kontrol edebilirsiniz. Ayrıca tam sürümü satın almadan önce dosyaların kurtarılabilir olup olmadığına dair fikir edinmek için tarama ve önizleme özelliklerini de kullanabilirsiniz.
Dosyalarınız yedeklendikten sonra onarım seçeneklerine bakardım. Dosya sistemi hâlâ bir ölçüde okunabiliyorsa, CHKDSK yardımcı olabilir, ancak sürücüyü değiştirdiği için bunu yalnızca kurtarmadan sonra çalıştırırdım. Bölüm RAW olduysa veya bölüm tablosu zarar gördüyse, ilk onarım denemesi olarak TestDisk daha iyi olabilir. Hiçbiri yardımcı olmazsa, hızlı bir biçimlendirme dosya sistemini yeniden oluşturabilir, ancak bunu yalnızca veriler zaten kurtarıldıktan sonra yapardım.
Ayrıca sürücünün nasıl davrandığını da izleyin. Tıklama sesleri, Disk Yönetimi’nden kaybolması, yanlış kapasite göstermesi veya yanıt vermesinin çok uzun sürmesi kötü işaretlerdir. Bu, basit bozulmadan çok donanım arızasına işaret eder. Bunu görürseniz, kurtarma araçlarıyla taramayı durdurun ve bunun yerine profesyonel bir kurtarma hizmetini değerlendirin. Bu hizmetler diski özel donanımla klonlayabilir ve klon üzerinden çalışabilir; bu da arızalanan bir sürücü için çok daha güvenlidir.
Yani evet, dosyaların artık yok olduğunu hemen varsaymazdım. Hâlâ doğru boyutla görünüyorsa, verilerin kurtarılabilme ihtimali oldukça yüksektir. Önce dosyaları çıkarın, sonra sürücüyü yeniden kullanılabilir hâle getirmeyi düşünün.
Windows sürücüyü başlatmanızı veya biçimlendirmenizi isterse, her seferinde iptal edin. Bu uyarı sürücünün boş olduğu anlamına gelmez; genellikle Windows dosya sistemini anlayamadığı anlamına gelir ve bunu kabul etmek, Disk Drill veya TestDisk gibi araçlar düzgün bir şekilde deneme şansı bulmadan önce kurtarma işlemini daha karmaşık hale getirebilir.
Herhangi bir onarım çalıştırmadan önce Windows’un ona bir sürücü harfi atayıp atamadığını ve dosya sistemini nasıl adlandırdığını kontrol edin. Disk Yönetimi RAW veya Ayrılmamış diyorsa, mikeappsreviewer’ın dediği gibi önce kurtarma durumu olarak ele alın. Ancak hâlâ NTFS/exFAT diyorsa ve hata Access denied ise, bu bozulma değil izinler veya sahiplik sorunu olabilir ve kurtarma araçları gereğinden fazla olabilir. Bu durumda, sürücüde izinleri değiştirmeden önce onu başka bir Windows hesabından veya başka bir bilgisayardan açmayı deneyin. Biçimlendirme istiyorsa, bağlantısını kesin ve kurcalamayı bırakın. Can sıkıcı gerçek şu ki, görünür ama açılmaz durumu birkaç farklı anlama gelebilir ve Windows’un size verdiği tam mesaj çok önemlidir.
Sorunun diskin kendisinde mi yoksa USB kutusunda mı olduğu çok önemlidir. Kararsız çalışan bir harici kutu veya kablo, Windows’un “bir sürücü” görmesine neden olabilir ama dosya sistemini okumaya çalıştığında başarısız olabilir. Bu 3.5’ masaüstü tipi harici sürücüyse, güç adaptörünün de sağlam olduğundan emin olun. Eğer bu, ucuz bir USB adaptörüne takılı çıplak bir SATA sürücüyse, dosya sisteminin bozulduğunu varsaymadan önce farklı bir adaptör denemeyi veya doğrudan masaüstü SATA portuna bağlamayı denerdim.
Diğerlerinin önce CHKDSK çalıştırmama konusundaki görüşüne katılıyorum. CHKDSK bir kurtarma aracı değil, bir onarım aracıdır ve bozuk girdileri found.000 içine atarak veya Windows’un anlamlandıramadığı başvuruları kaldırarak bir dizin yapısını “düzeltebilir”. Bu, sürücünün yeniden bağlanmasını sağlayabilir, ancak verilere hâlâ ihtiyacınız varsa klasör düzenini daha da kötüleştirebilir.
Benim kullanacağım basit sıra şu olurdu: sürücünün doğru kapasiteyi gösterip göstermediğini kontrol edin, farklı bir kablo/port/bilgisayar deneyin, ardından CrystalDiskInfo gibi bir şeyle SMART sağlığına bakın. SMART kötü görünüyorsa, orijinal sürücü üzerinde uzun bir tarama yapmayın. Önce klonlayın/imajını alın ve kopya üzerinden çalışın. Disk Drill’in önce imaj alma yaklaşımı bunun için uygundur, ancak asıl önemli nokta marka değil, imajdır. Sürücü tıklıyorsa, bağlantısı kopuyorsa veya kapasitesi değişiyorsa, orada durun ve saatlerce test etmeye devam etmeyin. DIY yazılımın kurtarılabilir bir durumu daha kötü bir hale dönüştürmeye başladığı nokta budur.