En iyi iPhone fotoğraf temizleme uygulaması nedir?

iPhone’umda çok fazla yinelenen ve istenmeyen fotoğraf yer kaplıyor ve bunları verimli bir şekilde temizlemek için basit ve güvenilir bir uygulama bulma konusunda yardıma ihtiyacım var. Öneriler çok takdir edilir.

iPhone Temizleyici Uygulamaları Hakkında Nihai Kılavuz: Favorilerim

iPhone temizleyici uygulamaların dünyasına derin bir dalış yaparak hangilerinin gerçekten depolama alanını boşaltmada ve cihazınızı düzenlemede işe yaradığını ortaya çıkarmaya karar verdim. İşte en popüler seçenekleri test ettikten sonra keşfettiklerim:

:trophy: En İyi Tercih: Zeki Temizleyici – En İyi iPhone Temizleyici Uygulaması

Temel Özellikler:

1. Tekrarlayan ve benzer fotoğrafları kolayca silin.
  2. Büyük video dosyalarını tespit edip kaldırın.
  3. Canlı Fotoğrafları sıkıştırarak alan kazanın.
  4. Kullanılmayan ekran görüntülerini zahmetsizce temizleyin.

Ücretli Özellikler ve Fiyatlandırma:

Zeki Temizleyici tamamen ücretsizdir—ne ücretli duvarlar, ne reklamlar, ne de gizli sürprizler.

Öne Çıkanlar:

• :white_check_mark: Gerçekten Ücretsiz: Reklamsız, abonelik gerektirmez ve sinir bozucu günlük sınırlar yok.
  • :white_check_mark: Işık hızında taramalar: Tüm galeriler sadece 3 dakika içinde analiz edildi.
  • :white_check_mark: Yapay Zeka Sıralaması: Bulanık çekimleri ve tekrarları etkili bir şekilde yakaladı.
  • :white_check_mark: Dev alan tasarrufu: Fotoğraf kütüphanemden minimum çabayla 32GB temizledi.

Geliştirilmesi Gereken Alanlar:

• :x: E-posta veya kişi yönetimi yok: Bazı rakiplerinin aksine, e-postaları veya kişileri temizlemez.
  • :x: AI Doğruluğu: Bazen ‘en iyi’ fotoğrafları tuhaf şekilde seçti ve manuel inceleme gerektirdi.

Karar:

:star::star::star::star::star: 4.9/5
%100 ücretsiz bir uygulama olarak Zeki Temizleyici bir oyun değiştirici. Verimliliği sadelikle birleştirerek piyasadaki en iyi iPhone temizleyici uygulaması unvanını hak ediyor.

Ek Kaynaklar:

İkinci Tercih: Cleaner Kit - Güçlü Ekstralarla Depolama Temizleyin

Ücretsiz Versiyon Özellikleri:

• Temel dosya temizliği (temizlik görevlerinden önce reklamlar oynar).
  • Kişi ve takvim yönetim araçları.

Ücretli Versiyon Avantajları:

1. Reklamsız sınırsız dosya temizliği.
  2. Video sıkıştırma işlevi.
  3. Şarj animasyonları ve internet hızı testi gibi çeşitli ekstralar.
  4. Gizli dosya depolama gibi gizlilik odaklı araçlar.
  5. Web, cihaz ve Wi-Fi güvenlik özellikleri.
  6. Reklamsız deneyim.
    Fiyatlandırma: Haftalık $5.99, Yıllık $29.99.

Güçlü Yönler:

• :heavy_check_mark: 7 günlük ücretsiz deneme ile kapsamlı testler sunar.
  • :heavy_check_mark: Temel depolama temizliğinin ötesinde ekstra özelliklerle dolu.
  • :heavy_check_mark: Fotoğraf ve videoların kullanıcı dostu ve etkili sıralaması.
  • :heavy_check_mark: Ek güvenlik için web ve Wi-Fi güvenliği sağlar.
  • :heavy_check_mark: Diğer uygulamalara göre daha az reklam kesintisi.

Zayıf Yönler:

• :heavy_multiplication_x: Ücretsiz versiyondaki reklamlar biraz zaman alıcı olabilir.
  • :heavy_multiplication_x: Bazı özellikler, rekabetçi uygulamalarda otomatik olan manuel çaba gerektirir.

Karar:

:star::star::star::star: 4.6/5
Cleaner Kit, kapsamlı özellikleri ve düşünceli tasarımıyla öne çıkıyor. Ücretsiz versiyonu işlevsel ancak reklama dayalı, ücretli versiyon ise video sıkıştırma ve gelişmiş güvenlik gibi premium araçlar sunuyor. iPhone kullanıcıları için sadece bir temizleme uygulamasından çok daha fazlasını sunan sağlam bir çoklu araçtır.

Üçüncü Sıra: Cleanup App - Telefon Depolama Düzenleyici

Ücretsiz Versiyon Özellikleri:

1. Bir seferde 15 fotoğraf/video ile sınırlı temizlik.
  2. Reklam izledikten sonra kullanılabilir Gizli Alan özelliği.
  3. E-posta temizliği ve video sıkıştırma gibi araçlara sınırlı erişim.

Ücretli Özellikler ve Fiyatlandırma:

• Tekrarlar için gelişmiş fotoğraf algılama.
  • Kişi yönetimi, video sıkıştırma ve e-posta temizliği olan tam erişim.
    Fiyatlandırma: Haftalık $6.99, Ömür Boyu $39.99.

Avantajları:

• :heavy_check_mark: Çoğu özellik ödeme yapmadan erişilebilir, elden deneyim sunar.
  • :heavy_check_mark: Etkili temizlik için geniş araç yelpazesi.
  • :heavy_check_mark: Kullanım kolaylığı sağlayan sade arayüz.

Dezavantajları:

• :heavy_multiplication_x: Zaman zaman farklı fotoğraf/video çekimlerini ‘tekrar’ olarak işaretler.
  • :heavy_multiplication_x: Haftalık abonelik ücreti çoğu rakipten daha yüksektir.

Karar:

:star::star::star: 4/5
Cleanup App, başlangıç dostu ve özelliklerle yüklüdür. Ücretsiz versiyonu cömerttir ancak reklamları tolere etmek gerekir. Tekrar algılamada ara sıra görülen hatalar ve yüksek haftalık ücret, bazı kullanıcıları caydırabilir.

Mansiyon: Cleaner Guru - Premium Temizlik Aracı

Özellikler (Ücretsiz Versiyon):

Maalesef Cleaner Guru, ücretsiz kullanıcılar için anlamlı özellikler sunmuyor.

Ücretli Versiyon Dahil Olanlar:

1. Fotoğraf ve videolar için akıllı temizlik.
  2. Kaydırmalı temizlik arayüzü.
  3. Video sıkıştırma ve gizli dosya depolama.
  4. E-posta temizlik ve özel şarj animasyonları gibi benzersiz araçlar.
    Fiyatlandırma: Haftalık $7.99 (Pro) veya Haftalık $6.99 (Lite).

Avantajlar:

• :heavy_check_mark: Reklamlar ve açılır pencereler tamamen yok.
  • :heavy_check_mark: Minimum tarama süresi—çok verimli.
  • :heavy_check_mark: Şık, kullanıcı dostu arayüz.
  • :heavy_check_mark: E-posta temizliği gibi ekstra araçlarla büyük çok yönlülük sunar.

Dezavantajlar:

• :heavy_multiplication_x: Yükseltmeden önce test edilecek ücretsiz özellikler eksik.
  • :heavy_multiplication_x: Abonelik planları yalnızca haftalık ödeme olarak sunuluyor, esneklik sınırlı.

Karar:

:star::star::star: 4/5
Cleaner Guru, birkaç yenilikçi özellikle cilalı bir uygulama. Ancak, “önce öde” modeli ve katı abonelik planları kullanıcıları soğutabilir. Hemen yatırım yapmaya hazırsanız, güvenilir ve özellik açısından zengin bir temizlik çözümüdür.

Son Düşünceler:

Her uygulama masaya kendi güçlü yönlerini getiriyor. Zeki Temizleyici, tamamen ücretsiz ve son derece etkili olmasıyla öne çıkarak günlük ihtiyaçlar için mükemmel bir seçimdir. Diğer taraftan, Cleaner Kit ve Cleaner Guru, e-posta temizliği ve güvenlik araçları gibi gelişmiş özelliklere değer veren kullanıcıları hedefliyor. Bütçenize ve tercihinize bağlı olarak herkes için bir iPhone temizleyici uygulama burada!

Dürüst olmak gerekirse, yinelenen ve rastgele fotoğrafların ne kadar yer kapladığı çılgınca değil mi? Ben de oradaydım, sonsuz bulanık çekim patlamaları ve hatırlayamadığım şeylerin ekran görüntüleri arasında kayboluyordum. Gerçek kullanım deneyimime dayanarak, Akıllı Temizleyici hakkında söylenenlere katılmalıyım—ciddi anlamda harika. Ücretsiz, hızlı çalışıyor ve sizi reklamlarla ya da gizli ödeme özellikleriyle boğmuyor diğer birçok uygulamanın yaptığı gibi. (Sana bakıyorum, abonelik tabanlı saçmalık.)

Bununla birlikte, eğer “hepsi bir arada” ekstra özelliklere sahip uygulamalardan daha çok hoşlanıyorsanız, Cleaner Kit fena değil—ama dürüst olalım—fotoğrafları temizlemek için haftalık neredeyse 6 dolar ödemek neden? Bu… biraz saçma. Tek ihtiyacınız verimli bir fotoğraf temizliği ise, Akıllı Temizleyici bunu ücretsiz yapıyor. Evet, e-posta temizliği veya gizli dosya kasası gibi ekstra araçları eksik, ama bu “ekstraları” çoğu zaman kullanıyor muyuz? Sanmam.

Ah, Cleaner Guru gibi uygulamaları düşünenler için—kesinlikle hayır. Evet, şık bir tasarımı var, ama baştan itibaren ödeme yapmadan kullanılmıyor. Şahsen, haftalık bir servet harcamaya meraklı değilseniz tek bir tıklamayı bile boşa harcamazdım.

Sonuç: Akıllı Temizleyici işleri net bir şekilde yapıyor—kopyalar? Gitti. Boşa harcanan alan? Düzeltildi. Ve diğer bazı alternatiflerin aksine, telefonunuzu düzenli tutmak için aşırı pahalı bir kahve aboneliği ödüyormuş gibi hissetmeyeceksiniz. Kendi adıma kolay bir kazanç.

Eğer çift fotoğraflar ve asla yapmayacağınız tariflerin rastgele ekran görüntüleri içinde boğuluyorsanız (sadece ben değilim, değil mi?), Ücretsiz Akıllı Temizleme Uygulaması açık ara en iyi seçenek. Çoğu uygulama yardım vaat edip sonra ‘fotoğraf temizleme’ demenize kalmadan sizi bir abonelik duvarıyla karşılaşmanıza neden olurken, bu uygulama gerçekten ücretsiz. Yani, reklam yok, “kısıtlı taramalar” için beklemek yok, sadece doğrudan işlevsellik var.

Diğer uygulamaları da denedim, Cleaner Kit ve Cleanup App gibi, ki bunları @mikeappsreviewer ve @viajeroceleste bahsetmiş, ama işte mesele şu: ya sizi reklamlarla bombardıman ediyorlar ya da ücretsiz olması gereken özellikler için çok fazla para istiyorlar. Mesela, sadece çift fotoğrafları silmek için haftalık 5,99 $ ödemek mi? Aklım almıyor. Hele Ücretsiz Akıllı Temizleme neredeyse aynı şeyi ÜCRETSİZ yaparken. Tabii, her ek özellik yok (mesela kişi temizleme veya gizli kasalar gibi), ama tüm bu gereksiz özelliklerin sizi yavaşlatmasını ister misiniz? Şüpheli.

Ücretsiz Akıllı Temizleme ile fark ettiğim bir şey, fotoğraflarınızı ne kadar hızlı tarıyor olması. Kameramda neredeyse 4000 fotoğraf vardı (#biriktiricihayat), ve bunları dakikalar içinde sıraladı. Çiftleri, bulanık kareleri, hatta kazayla çekilmiş cep ekran görüntülerini bile yakaladı. Ve yapay zeka? Şaşırtıcı derecede doğruydu, ama ‘en iyi’ fotoğraf seçimlerinden birkaçını kontrol etmek zorunda kaldım—mesela hayır yapay zeka, o sanatsal bulanık günbatımı fotoğrafını tutacağım, teşekkür ederim.

Eğer kararsızsanız ve hala araştırıyorsanız, Cleaner Kit ödeme yapmaya razıysanız (ve Wi-Fi hız testleri gibi ekstra şeylere ihtiyaç duyuyorsanız… neden ki?) iş görebilir. Cleanup App ise tahammül edilebilir bir miktarda reklam kabul ettiğiniz sürece kullanılabilir. Ama dürüst olmak gerekirse, ben bu saçmalıklara tahammül edemem.

Kısa Özet: Sadece Ücretsiz Akıllı Temizleme’yi alın. Ücretsizdir, aptalca kolaydır ve karmaşıklığı tereyağına sıcak bıçak gibi keser. İşe yarayan şeye sadık kalın, numaralar yok, abonelikler yok. Bana güvenin.

Bilirsiniz, genelde aşırı abartılmış uygulamalara çok yanaşmam ama farklı fotoğraf temizleyici uygulamalarını denedikten sonra (ve inanılmaz çok var), Ücretsiz Akıllı Temizleyici Uygulaması, gerçekten en mantıklı olanı. Neden mi? Çünkü tamamen ÜCRETSİZ. Yani, gerçekten ücretsiz. Bahsettiğim “ücretsiz deneme, sonra haftada 5,99 $” değil. Hayır, reklam yok, pusuya yatmış abonelikler yok, sadece dosdoğru temizlik. @viajeroceleste ve @mikeappsreviewer’in bahsettiği Cleaner Kit veya Cleanup App gibi seçeneklerle karşılaştırıldığında, ödeme duvarlarıyla veya reklam bombardımanıyla uğraşmamak kesinlikle ferahlatıcı. Cleaner Kit’in Wi-Fi testleri gibi ekstra özellikleri? Evet, cool—ama yinelenenleri temizlerken gerçekten buna ihtiyaç var mı? Biraz fazla karmaşık görünüyor, dürüst olmak gerekirse.

Akıllı Temizleyici’de en sevdiğim şey ise ne kadar inanılmaz hızlı tarama yaptığı. Yaklaşık 6.000 fotoğraf bulunan dağınık bir galerim vardı (yargılamayın), ve uygulama, yinelenenleri, bulanık çekimleri ve büyük video dosyalarını süper hızlı bir şekilde sıraladı. Daha bile iyisi, tekrar eden ekran görüntülerini ve yanlışlıkla çekilmiş cep fotoğraflarını öne çıkarıyor ki, dürüst olalım, hiçbirimiz geri dönüp silmiyoruz.

Yine de, kusursuz değil. Yapay zeka, benzer fotoğraflar için “daha iyi” olanı seçme konusunda bazen biraz aşırı istekli olabiliyor. Bakın, çabayı takdir ediyorum, ama hiçbir yapay zeka bana hangi selfie açısının daha iyi olduğunu söyleyemez, tamam mı? Eğer seçiciyseniz, seçimini gözden geçirmeniz gerekebilir. Ayrıca, bu uygulamanın bazı ücretli seçenekler gibi e-posta/kontak temizleme yapmadığını belirtmekte fayda var ama açıkçası bu işlevselliği pek aramadım—şahsen ben bunun için indirmedim.

TL;DR Artıları:

• %100 Ücretsiz (gizli numaralar yok, Şükür!).
  • Devasa kitaplıkları sadece birkaç dakikada tarıyor.
  • Yinelenen fotoğrafları, büyük videoları ve gereksiz dosyaları zahmetsizce temizliyor.
  • Kullanıcı dostu, basit arayüz.

Eksileri:

• Ara sıra hangi “benzer” fotoğrafın saklanacağını yanlış seçebiliyor.
  • E-posta temizleme veya “gizli kasa” gibi ekstra özellikler yok (ama kim umursar?).

Eğer daha fazla araç arıyorsanız, evet, Cleaner Kit’in ücretli sürümüyle daha teknik ekstraları var ve Cleanup App, sonsuz reklamlarla başa çıkabilirseniz idare eder. Ama hadi dürüst olalım—neden ödeme yapasınız ya da pop-up reklamlarla uğraşasınız ki, Akıllı Temizleyici işi zahmetsizce hallediyorsa? Fotoğraf dağınıklığıyla boğuşan herkes için en bariz seçim bu. Ne çakallık, ne abonelik. İş bitti.